counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

تمیز کردن ماشین لباسشویی

تمیز کردن ماشین لباسشویی

با نزدیک شدن عید و وقت خانه تکانی، تب و تاب تمیز کردن خانه و مشکلات آن همه را درگیر خود میکند. اما آیا تمیز کردن ماشین لباسشویی هم ضروری است؟ بله حتماً ای طور است. ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

طرز تهیه رولت بیکن چیز برگر

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی متفاوت را تجربه کنیم، با ما همراه باشید تا تنوعی به لیست روزانه خود بدهید و از آن لذت ببرید. این رولت خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.  «به گزارش تابناک با تو»؛ امروز میخواهیم ط ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

وقتی یک غذا رو در فر درست می کنین هم مطمئنین به خوبی مغز پخت شده و هم روغن کمتری در درست کردنش استفاده شده. این بار بال مرغ رو به این شیوه طبخ می کنیم ، مطمئن باشین که کلی خوشمزه میشه. ...

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذاهای گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج ترین آنها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با گردن هستند. گردن گوسفند گوشت خوش خورا ...

دستور تهیه پیده گوشت

این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ می باشد. به شما توصیه می کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.

با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید!

یکی از مهم ترین گروه هایی که بهتر است مصرف سرکه را در دستور خوراکی های روزانه خود قرار دهند، دیابتی ها هستند. نوشته با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

استفاده از برنج در شامی

اگر یک لیوان برنج پخته دارید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده مخلوط کنید یک شامی خوشمزه خواهید داشت.

شیر برنج خوشمزه به سبک ترکیه ای ها

امروز قصد داریم طرز تهیه یک غذای ترکیه ای اصیل را به شما عزیزان آموزش دهیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه شیربرنج ترکیه ای را به شما عزیزان آموزش میدهیم.

طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه شیرینی مخصوص سیزده بدر

این کوکی های خوشمزه را درست کنید و عصر روز 13 فروردین با چای میل کنید كوكي هاي خوشمزه را هم ميتوانيد به عنوان يك ميان وعده مقوي براي بچه ها در نظر بگيريد نوشته طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه شیرینی مخصوص سیزده بدر اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد ...

پوپیا

پوپیا

دستوری از مجله هنر آشپزی 160 سرو در ظروف چینی زرین ایران (آرمیتاژ فیروزه ای) طرز تهیه پوپیا POPIAH : آردها را در کاسه ای الک کنید، سپس مخلوط تخم مرغ و آب و نمک را بتد ...

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

آموزش تصویری تهیه تخم مرغ شیطانی

آموزش تصویری تهیه تخم مرغ شیطانی

یکی از خوراک های ساده و خوشمزه ای که می تونید با تخم مرغ درست کنید تخم مرغ شیطانی هست که اروپایی ها تو مراسم عید پاک درست می کنن به خاطر همین اسمش رو تخم مرغ شیطانی گذاشتن. ...

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

آموزش تصویری: آماده سازی از مستراح و دو مرغ و تره فرنگی

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی

بالا لطفا الهام مظفری: لوو (به فرانسوی: Vol au vent) از چرخ های یک لا حق. از داخل خالی از مواد غذایی و کامل. برای آماده سازی مستراح و دو مرغ و تره فرنگی ، خمیر بلبل با مرغ و تره فرنگی پر کردن. شما می توانید از قارچ و تره فرنگی را هم برای پر کردن خمیر و استفاده از آن در این مورد لوو و دو قارچ و موسیر. یک ظرف خوشمزه است که شما باید سعی کنید.     مواد لازم برای پر کردن ۴ عدد لوو: ۱۰ گرم کره ۱۵ گرم پیاز خرد شده ۱۵ گرم تره خرد شده ۳۰ گرم مرغ نمک و فلفل سياه به مقدار کافی یک قاشق چای خوری آرد ۳۰ میلی لیتر دور پلاگین ولووان: ۲۴۰ گرم خمیر هزارلا یک عدد تخم مرغ مواد لازم برای تزئین: شوید و جعفری تازه خرد شده   طرز تهیه: دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.     کره را در قابلمه ریخته و حرارت دهید. پیاز خرد شده و تره فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.     مرغ خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد را روی آن پاشیده و تفت دهید.   شیر را اضافه کنید و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید. آن را بچشید و نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تنظیم کنید.     خمیر را با وردنه پهن کنید و با یک قالب ۴ عدد دایره از خمیر‌ جدا کرده و با یک قالب کوچکتر ۴ عدد گل از خمیر ببرید.     وسط گل‌های کوچکتر را با قالب دایره‌ای ببرید تا شکل حلقه درآید.     روی خمیرهای دایره ای را تخم مرغی کنید و سپس حلقه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.     به مدت ۱۲ - ۱۳ دقیقه در فر بپزید.     سر خمیرهای پخته شده را با کمک چاقو ببرید و مواد پر کننده را داخل آن‌ها بریزید. به مدت ۳ دقیقه بپزید، سپس با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید.     طرز تهیه خمیر هزارلای ساده:     مواد لازم: دو و یک سوم پیمانه یا ۳۵۰ گرم آرد ساده ۱۴ قاشق غذاخوری یا ۲۱۰ گرم کره مقدار کمی نمک ۸ - ۱۰ قاشق غذاخوری آب سرد یک قاشق غذاخوری آبلیمو   طرز تهیه: ۱ - کره را حداقل ۲ ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید. ۲ - در یک ظرف آب و آبلیمو را ترکیب کرده و کنار بگذارید. ۳ - در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را ترکیب کنید. دقت کنید که همه مواد باید سرد باشند تا خمیر خوبی به دست آید. حتی می‌توانید کاسه آرد خود را هم در یخچال قرار دهید. ۴ - کره یخ زده را با دنده درشت مستقیما در مخلوط آرد رنده کنید. با یک چاقو کره را در آرد هم بزنید. کره منجمد راز این خمیر است و هرچه سردتر باشد خمیر ترد‌تر می‌شود. ۵ - مایع را اضافه کنید. اگر به همه آن نیاز نبود کمی از آن را نگه دارید. با استفاده از دست خمیر را به آرامی ورز دهید. دقت کنید که به اندازه کافی آب بریزید. آب بیش از حد اجازه نمی‌دهد خمیر پفکی داشته باشید. ۶ - خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک پلاستیک فریزر قرار داده و سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید مقداری از خمیری که نیاز دارید را استفاده کنید و باقیمانده آن را تا ۳ روز در یخچال قرار دهید. یا برای دفعه بعد فریز کنید. نکته یک: اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را از خمیرتان بگیرید آن را در فر داغ بپزید. نکته دو: وقتی خمیر را در فریزر قرار می‌دهید و بعد دوباره استفاده می‌کنید مقداری آب می‌اندازد بنابراین به این عامل هم توجه کنید.